A Négyzet Fesztivál hivatalos gasztroartisztikus performansza, Hoffmann Márta ihletett tolmácsolásában és hasonlóan ihletett és ízletes főztjével.
+ + +Kategória: Gasztro
A fesztiválok programszerűen átélhető gasztroprojektjei.
Hoffmann Márta: Ami csak újramelegítve jó…
Márta a fesztivál teljes közönségére főzött töltött káposztát. A tálalás előtt – az újramelegítés alatt – egy gusztusos prezentációval fokozta az étvágyat.
+ + +Karanténpékség #16 – Draskovich Edina
Négy kenyér a karanténból; az első áprilisi, az utolsó novemberi.
+ + +Karanténpékség #15 – Hoffmann Márta
Kiflik minden mennyiségben, különböző országok különböző lakásainak konyháiban előállítva.
+ + +Karanténpékség #14 – Molnár Iscsu István
A kenyereket már március 13-ától sütöm, heti három alkalommal, de egészen a fesztiválos Házi feladatig nem dokumentáltam. Utána viszont igen.
+ + +Karanténpékség #13 – Hermann Irén
Kenyér is, kalács is.
+ + +Karanténpékség #11 – Mártonffy Zsuzsa
Ha hagyományos értelemben vett kenyér nem is készült, különleges töltött bagett és hamburgerzsemle igen.
+ + +Karanténpékség #10 – Arnóti Anna + Zsubori Barnabás
Az első közös kenyér.
+ + +Karanténpékség #9 – Turbuly Éva
Remélhetőleg a kenyérlángos is elfogadható házi feladatnak. Végül is a nevében ott a kenyér…
+ + +Karanténpékség #8 – Székely Judit
Egy őszi kenyérsütés képei.
+ + +Karanténpékség #7 – Szénay Márta
Az első járványhullám óta szinte mindig saját sütésű kenyeret eszünk. A kalácsokat, kifliket, bucikat a kislány unokákkal készítettük.
+ + +